SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Zwemvereniging de Flippers, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Zwemvereniging de Flippers ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Zwemvereniging de Flippers.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Zwemvereniging de Flippers ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Zwemvereniging de Flippers. Voor jou een kleine moeite, voor Zwemvereniging de Flippers zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Zwemvereniging de Flippers. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Zwemvereniging de Flippers hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Zwemvereniging de Flippers weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Zwemvereniging de Flippers is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Zwemvereniging de Flippers dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Zwemvereniging de Flippers op https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12576